Mijn bestelde kleding c.q. shirt, bibshort, windstopper, thermo- of winterjack heeft niet de juiste maat. Wat nu?

Wil je een andere maat dan je in eerste instantie besteld hebt? Voor het CS010-shirt en de CS010 bibshort limited edition kun je meteen jouw gewenste maat doorgeven middels de beantwoording van de ontvangen email vóór 31 mei 2024. We bieden je deze mogelijkheid omdat sprake bleek te zijn van een verschil in de pasvorm van het CS010-shirt t.o.v. de passhirts hetgeen tot een verkeerde maatkeuze heeft kunnen leiden.

De CS010 bibshort limited edition is gemaakt van compressie stof, kent daarmee een tight fit en voelt daardoor zo en zo strakker aan. Heb je jouw maat CS010 bibshort limited edition bepaald met paskleding? Hou dan in gedachten dat de paskleding voor dit model en de maat die je daarmee bepaald hebt, rekening houdend met een correcte combinatie van stof/garen/bies, overeen zal komen met de nieuw te maken CS010 bibshort limited edition.

Indien er sprake is van een onjuist, foutief of bij wijze van spreken kapot product, dan lossen we dit uiteraard netjes op. Zoals we dat doen bij bijvoorbeeld shirt of limited bibshort. Voor alle sizing issues, anders dan het CS010 shirt met korte mouwen, geldt dat pasvorm/maat van de paskleding identiek is aan de ontvangen kleding. Het product is zogezegd ‘ goed’. Waarschijnlijk is een onjuiste inschatting gemaakt en/of de verkeerde maat besteld. We kunnen deze op maat gemaakte kleding niet terugnemen of omruilen.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping