Mijn shirt met korte mouwen is kleiner dan verwacht, wat nu?

Bij het shirt met korte mouw hebben we veel reacties gekregen over de maatvoering en over de mouwen. Veel mensen hebben de moeite genomen om gebruik te maken van de paskleding en hebben daar hun maat op gebaseerd. Het nieuwe shirt is speciaal naar de wensen van CS010 samengesteld en heeft een vrij sportieve fit, sportiever dan de passhirts en ook sportiever dan het oude shirt. Het oude en nieuwe shirt zijn anders en niet als referentie te gebruiken. De verschillen zijn vooraf niet goed ingeschat, waardoor dit bij meerdere leden tot verrassingen heeft gezorgd.

Bij het maken van de mouwen is er helaas een productiefout opgetreden. De stof is verticaal ingenaaid in plaats van horizontaal. In combinatie met de getapte/verlijmde afwerking resteert te weinig stretch. Dit zorgt dit voor een strakke afsluiting (worstarmpjes).

Als oplossing voor genoemde problemen maken wij voor jou kosteloos een nieuw, goed (!) shirt. Daarbij mag je jouw reeds ontvangen CS010-shirt beschouwen als gift / compensatie en krijg je over enkele weken een nieuw shirt toegestuurd.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping