Wat als ik niet voor zaterdag 1 juni 2024 reageer?

Wacht niet te lang met reageren en reageer in ieder geval voor 1 juni 2024!

Wil je (o.b.v. de vrij sportieve maatvoering van het shirt waar je inmiddels mee hebt kunnen kennismaken en die qua maatvoering hetzelfde blijft) jouw shirt in een andere maat bestellen? Dat kan door uiterlijk zaterdag 1 juni 2024, de ontvangen mail te beantwoorden en daarbij de gewenste maat van jouw nieuwe shirt door te geven. Je hoeft niet te reageren als je dezelfde maat wilt. Reageer je niet en geef je niets door dan gaan we er van uit dat jij wilt dat we het shirt in dezelfde maat maken die je in eerste instantie besteld hebt.

Bij een aantal CS010 bibshorts limited edition (dus niet alle!) is de verkeerde combinatie van stof/garen/bies gebruikt, waardoor er te weinig stretch in zit. Heb jij dit met jouw CS010-bibshort limited edition aan de hand en krijg jij de broek ‘niet goed aan getrokken’? Als oplossing voor genoemd probleem maken wij voor jou kosteloos een nieuwe, goede (!) CS010-bibshort limited edition. Dan ontvangen we jouw reeds ontvangen CS010-bibshort limited edition graag retour.

Mocht herstel of reproductie als oplossing voor het probleem aan de orde zijn dan wordt dit gelijktijdig in gang gezet met de het opnieuw maken van de shirts en/of bibshorts. Reageer je niet voor 1 juni 2024 dan mis je de boot! Laat jouw reactie langer op zich wachten of blijft deze achterwege, dan heb je een gerede kans dat we niet (meer) ontvankelijk kunnen zijn en kan herstel of reproductie nadien bijvoorbeeld langer duren of niet meer mogelijk zijn.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping