CS010

Staat jouw vraag er niet bij? Wij helpen je graag, stel gerust je vraag via mail info@biemmebenelux.com of bel 06-22377323.

Na zaterdag 1 juni 2024 wordt gestart met het produceren van de artikelen. Rekening houdend met een productietijd van 4-6 weken heb je medio juli jouw nieuwe CS010-kleding in huis.

We doen ons best alles zo snel mogelijk op te lossen. Teneinde dit zorgvuldig te doen vraagt dit om afstemming met alle betrokken partijen zoals CS010, de kledingcommissie en alle individuele leden die iets besteld hebben als ook met onze eigen productie-collega’s. Dat maakt het oplossen dan ook bewerkelijk en vraagt om iets meer tijd. We hopen daarbij op jouw begrip (en geduld) te mogen rekenen.

Een bestelling is een opdracht voor productie en kan niet geruild worden. CS010 producten zijn speciaal voor jou op maat en met een eigen ontwerp gemaakt en kunnen daarom niet worden geretourneerd of gerestitueerd. Ook niet als je de verkeerde maat hebt besteld.

Mocht er desondanks toch een probleem zijn ontstaan door een fout of vergissing van onze kant dan zullen we dit netjes en zo snel mogelijk proberen op te lossen. Dat doen we in dit geval door bijvoorbeeld een nieuw shirt voor je te maken en/of als jij jouw CS010-bibshort limited edition ‘niet goed aan getrokken’ krijgt omdat een verkeerde combinatie van stof/garen/bies gebruikt.

CS010 heeft een nieuw, anders dan voorheen, assortiment samengesteld. Voorheen waren er o.a. twee shirts en één broek. Nu bijvoorbeeld één shirt en twee broeken. Voor de goede orde: Het nieuwe assortiment is niet met de oude modellen te vergelijken. Het nieuwe assortiment bevat andere items, stoffen, specificaties, zemen en ook deels gerecyclede artikelen. Voor een uitleg over de details van elk product kun je de product beschrijvingen bekijken.

Ja, de goede zeem zit in jouw broek(en). Beide nieuwe CS010 bibshorts zijn voorzien van een andere zeem ten opzichte van de vorige broek. Er is door CS010 gekozen voor een (tweetal) verschillende broek(en). In de nieuwe broeken zit niet dezelfde zeem als in de vorige broeken. Over gevoel bij zemen valt te twisten, dat is altijd persoonlijk. Gelet op algemeen geldende kwalificaties en objectieve beoordelingen vindt ‘men’ dit een betere of eveneens goede zemen.

Dat het niet de juiste zeem zoals opgegeven door CS010 zou zijn, berust vermoedelijk op een eenvoudig op te helderen misverstand. De door CS010 gewenste zeem is gelijk aan de geleverde zeem. Alleen de kleur van de top-laag (stof bovenkant) is iets anders. De desbetreffende stof is niet donkerblauw/grijs zoals op plaatjes of voorbeeld, maar zwart. Je zult overigens begrijpen dat de kleur van de zeem niets afdoet aan de kwaliteit van de zeem.

Bij het shirt met korte mouw hebben we veel reacties gekregen over de maatvoering en over de mouwen. Veel mensen hebben de moeite genomen om gebruik te maken van de paskleding en hebben daar hun maat op gebaseerd. Het nieuwe shirt is speciaal naar de wensen van CS010 samengesteld en heeft een vrij sportieve fit, sportiever dan de passhirts en ook sportiever dan het oude shirt. Het oude en nieuwe shirt zijn anders en niet als referentie te gebruiken. De verschillen zijn vooraf niet goed ingeschat, waardoor dit bij meerdere leden tot verrassingen heeft gezorgd.

Bij het maken van de mouwen is er helaas een productiefout opgetreden. De stof is verticaal ingenaaid in plaats van horizontaal. In combinatie met de getapte/verlijmde afwerking resteert te weinig stretch. Dit zorgt dit voor een strakke afsluiting (worstarmpjes).

Als oplossing voor genoemde problemen maken wij voor jou kosteloos een nieuw, goed (!) shirt. Daarbij mag je jouw reeds ontvangen CS010-shirt beschouwen als gift / compensatie en krijg je over enkele weken een nieuw shirt toegestuurd.

Nee, voor de manco’s die nauwelijks iets afdoen aan de kwaliteit of functionaliteit van het desbetreffende artikel, bijvoorbeeld het ontbreken van een ritsgarage of reflectiestrip, is gekozen nu niets te doen. Daarom mag je jouw reeds ontvangen CS010-shirt beschouwen als gift / compensatie en krijg je een nieuw shirt toegestuurd. Overigens, volgende items zullen de manco’s niet meer vertonen.

We kunnen je wellicht wel helpen door dergelijke gevallen te verzamelen en aan elkaar te koppelen, als een soort marktplaats. Je kunt jouw artikel ook aanbieden in de marktplaats club-app. Er zijn al een paar CS-ers je voor gegaan. Dergelijke artikelen moeten logischerwijs ongebruikt, altijd nieuw en voorzien van labels en kaartjes zijn.

Een ‘misprint’ (het niet strak op elkaar aansluiten van het ‘man met bril koffie’-logo, gescheiden door de rits, op het linker en rechtervoorzijde) kan in zekere zin altijd voorkomen. Van 100% aansluiting zal nooit sprake zijn, een mismatch is in zekere zin nooit helemaal uit te sluiten. Het ene ontwerp leent zich beter voor een mismatch dan het andere ontwerp. Bijvoorbeeld door een licht logo op een donkere achtergrond (kleurcontrasten) of overlopend lijnenspel. Effen kleuren daarentegen matchen logischerwijs altijd.

Het is en blijft mensenwerk waarbij altijd een bepaalde speling / marge in acht genomen moet worden. Een verspringing van zeg 1-2mm valt niet of nauwelijks op, terwijl 3mm al wel storend kan zijn. Verspringt jouw MMBK-logo (té) veel, laat het ons weten.

Wacht niet te lang met reageren en reageer in ieder geval voor 1 juni 2024!

Wil je (o.b.v. de vrij sportieve maatvoering van het shirt waar je inmiddels mee hebt kunnen kennismaken en die qua maatvoering hetzelfde blijft) jouw shirt in een andere maat bestellen? Dat kan door uiterlijk zaterdag 1 juni 2024, de ontvangen mail te beantwoorden en daarbij de gewenste maat van jouw nieuwe shirt door te geven. Je hoeft niet te reageren als je dezelfde maat wilt. Reageer je niet en geef je niets door dan gaan we er van uit dat jij wilt dat we het shirt in dezelfde maat maken die je in eerste instantie besteld hebt.

Bij een aantal CS010 bibshorts limited edition (dus niet alle!) is de verkeerde combinatie van stof/garen/bies gebruikt, waardoor er te weinig stretch in zit. Heb jij dit met jouw CS010-bibshort limited edition aan de hand en krijg jij de broek ‘niet goed aan getrokken’? Als oplossing voor genoemd probleem maken wij voor jou kosteloos een nieuwe, goede (!) CS010-bibshort limited edition. Dan ontvangen we jouw reeds ontvangen CS010-bibshort limited edition graag retour.

Mocht herstel of reproductie als oplossing voor het probleem aan de orde zijn dan wordt dit gelijktijdig in gang gezet met de het opnieuw maken van de shirts en/of bibshorts. Reageer je niet voor 1 juni 2024 dan mis je de boot! Laat jouw reactie langer op zich wachten of blijft deze achterwege, dan heb je een gerede kans dat we niet (meer) ontvankelijk kunnen zijn en kan herstel of reproductie nadien bijvoorbeeld langer duren of niet meer mogelijk zijn.

Wil je een andere maat dan je in eerste instantie besteld hebt? Voor het CS010-shirt en de CS010 bibshort limited edition kun je meteen jouw gewenste maat doorgeven middels de beantwoording van de ontvangen email vóór 31 mei 2024. We bieden je deze mogelijkheid omdat sprake bleek te zijn van een verschil in de pasvorm van het CS010-shirt t.o.v. de passhirts hetgeen tot een verkeerde maatkeuze heeft kunnen leiden.

De CS010 bibshort limited edition is gemaakt van compressie stof, kent daarmee een tight fit en voelt daardoor zo en zo strakker aan. Heb je jouw maat CS010 bibshort limited edition bepaald met paskleding? Hou dan in gedachten dat de paskleding voor dit model en de maat die je daarmee bepaald hebt, rekening houdend met een correcte combinatie van stof/garen/bies, overeen zal komen met de nieuw te maken CS010 bibshort limited edition.

Indien er sprake is van een onjuist, foutief of bij wijze van spreken kapot product, dan lossen we dit uiteraard netjes op. Zoals we dat doen bij bijvoorbeeld shirt of limited bibshort. Voor alle sizing issues, anders dan het CS010 shirt met korte mouwen, geldt dat pasvorm/maat van de paskleding identiek is aan de ontvangen kleding. Het product is zogezegd ‘ goed’. Waarschijnlijk is een onjuiste inschatting gemaakt en/of de verkeerde maat besteld. We kunnen deze op maat gemaakte kleding niet terugnemen of omruilen.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping