Catalogus

Bijna 200 pagina’s vol met nieuwe en bewezen hoogwaardige kleding voor onder andere wielrenners, triatleten, mountainbikers en hardlopers. In één boekwerk vindt je de nieuwste producten en technieken.

Elk jaar brengt Biemme een nieuwe catalogus uit. Één catalogus voor de custom kleding. Alle artikelen die in deze catalogus staan zijn te personaliseren en beschikbaar in de door jou gewenste aantallen voor jouw bedrijf, team, fietsclub of vriendengroep. En één catalogus voor de collectie kleding. Daarin staan de sets die op het moment online te koop zijn en in de winkels liggen. De fysieke exemplaren zullen spoedig verschijnen, maar de digitale versie is al beschikbaar.

Je kunt de catalogus gebruiken als naslagwerk of om lekker even doorheen te bladeren. Je hebt in ieder geval een idee van de sets die op het moment te koop zijn. Wil je de customkleding bekijken? We zijn er reuze enthousiast over en vertellen je er graag meer over! Maak dan een afspraak met één van onze agenten, reageer via onderstaande knop of bel naar 06-22377323.

We zijn ook benieuwd van welke nieuwe kledingset(s) jij enthousiast wordt. Laat het weten in een reactie onderaan deze pagina of via social media.

Waarom de catalogus niet fysiek beschikbaar is? Biemme denkt graag aan het milieu en ziet steeds meer voordelen van een digitale catalogus. Zo oriënteert het merendeel van de klanten zich digitaal op www.biemmebenelux.com en we kunnen sneller en eenvoudiger nieuwe sportkleding toevoegen aan de digitale gids dan aan een gedrukte catalogus die slechts één keer per jaar verschijnt. Nog even afgezien van de kosten die we voor zo’n fysiek examplaar besparen, scheelt het bovenal weer een paar bomen. En we sporten liever in het bos dan dat we het omkappen. Daarom stellen we je de catalogus graag digitaal en online beschikbaar. Helemaal gratis!

Catalogus Biemme 2022

Catalogus Biemme Custom 2022

Catalogus Biemme 2021

Catalogus Biemme Custom 2021

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping