Over Biemme Benelux

Na de oprichting concentreerde Biemme zich in de jaren ’80 en begin jaren ’90 aanvankelijk op de Italiaanse markt. Maar al snel werd Biemme ook in andere landen ontdekt en werden voorzichtig de eerste stappen over de landsgrenzen gezet. Daarbij richtte Biemme zich aanvankelijk vooral op andere Zuid-Europese landen zoals Spanje en Frankrijk. Biemme groeide door en inmiddels is Biemme via importeurs, distributeurs en agenten verkrijgbaar in de belangrijkste fietslanden over vrijwel de hele wereld.

Biemme is in Nederland en België ook geen onbekende meer. Eind vorige eeuw werden de eerste stappen in Nederland en België gezet. Gelet op de rijke wielerhistorie en wielercultuur vonden Biemme producten ook hier gretig aftrek. Na de eeuwwisseling werd Biemme Benelux opgericht en nam dit gelijktijdig met de opmars van het wielrennen en toenemende belangstelling van het grote publiek een verdere vlucht.

In 2018 bestond Biemme 40 jaar. Deze mijlpaal is bij verschillende gelegenheden uiteraard groots gevierd. Ook het Biemme-beeldmerk werd vernieuwd waarbij ESSENCE OF CYCLING een prominente plaats krijgt. Wij voegen er graag ‘enjoy’ aan toe. Enjoy Biemme (off course) & enjoy the essence of cycling. Want het gaat om genieten. Om plezier!

Bij Biemme geloven we dat voor iedere sporter de perfecte kleding bestaat. Zo iets waar je van droomt en de seconde dat je het eindelijk aan hebt, denk je: ‘Ja, dit is het!’ Comfortabele wielerkleding die perfect past, lekker zit en waarmee jij er mooi en stijlvol uitziet.

Inmiddels is Biemme al vele jaren dé vertrouwde partner voor fiets- en sportkleding. In Nederland en België zijn vele duizenden sporters enthousiast over de comfortabele pasvorm, fraaie designs, hoogwaardige kwaliteit kleding én de sportieve prijzen.

Geheel in lijn met de traditie voorziet Biemme ook vandaag de dag in de behoeften van wielrenners, mountainbikers en triatleten van alle niveaus. Kwalitatief hoogwaardige, functionele en stijlvolle wielerkleding en -accessoires, met een herkenbare Biemme-signatuur.

Biemme is een merk voor sporters, door sporters. Hierdoor kennen we de eisen die aan kleding gesteld worden als geen ander. We gebruiken innovatieve stoffen van hoge kwaliteit met bijvoorbeeld precies de juiste hoeveelheid stretch voor optimaal draagcomfort. Alle materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen om zo een prettige pasvorm te verzekeren.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping