Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie, een prachtig woord met een grootse betekenis. Spiritus is het bijbehorende Latijnse woord. Het betekent ‘geest’. Volgens de dikke Van Dale: in·spi·ra·tie (de; v; meervoud: inspiraties) gaat het over bezieling. Woorden die je daarbij verder zult terugvinden zijn onder andere: ingeving, inademing, levenwekkende kracht en een idee krijgen. Mooi allemaal, maar even weer met beide benen op de grond. Of op de pedalen zoals wij graag zien. Wij geven je hier met deze voorbeelden gewoon een blik op de mogelijkheden. Teneinde je eigen creatieve vermogen te stimuleren. Zo kun je ideeën opdoen. Je gaat meer denken in mogelijkheden en goed voorbeeld doet wellicht volgen.

Wij helpen je graag met het ontwerpen van jouw unieke fiets- en sportkleding. Laat jouw evenement, bedrijf, vereniging of fietsgroep met unieke teamkleding opvallen! Onze professionele ontwerpers staan klaar om je in stijl aan te kleden. Hier zie je een kleine greep uit de outfits die wij in de afgelopen jaren hebben ontworpen. Laat je hier vooral door inspireren.

Bedenk, qua designs, dat vrijwel alles mogelijk is. Wij bieden graag meer dan alleen maar de basics. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en het aantal mogelijkheden is eindeloos: kleuren, motieven, ritsen, stoffen, reflecterende strips voor de veiligheid, liners. Van zeer gedegen ontwerpen in lijn met de huisstijl, tot verrassende en pittige designs met sportieve uitstraling. We helpen je graag om een origineel ontwerp te maken!

Heb je vragen over ontwerp mogelijkheden, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice via info@biemmebenelux.com of +31(0)6-22377323. Kijk voor meer informatie ook eens bij ontwerprichtlijnen

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping