Referenties

…klanten zijn erg enthousiast over de wielerkleding en de aanpak van Biemme. We zijn ervan overtuigd dat u dezelfde waardering uitspreekt als u met Biemme in zee gaat. Een aantal klanten delen graag hun ervaringen…

Wij organiseren jaarlijks een fietsevenement voor relaties en regelmatig geven we klanten – bij wijze van relatiegeschenk – fietskleding. Zo ook dit jaar weer. Bij de selectie van een betrouwbare kledingleverancier zijn wij daarbij uiteindelijk bij Biemme uitgekomen. De kwaliteit van de fietskleding is écht goed en er was verrassend veel mogelijk. We hebben samen een mooi en strak design gemaakt want onze fietskleding is toch ook het visitekaartje van ons bedrijf. Onze klanten vinden de kleding echt mooi. Sterker nog, één van onze relaties was zo enthousiast dat hij inmiddels ook fietskleding van Biemme voor zijn bedrijf en jaarlijks terugkerende fietsdag heeft besteld.

De laatste keer moest de kleding voor het jaarlijkse evenement echt op korte termijn geregeld worden, maar Biemme kon gelukkig snel leveren. Als er een afspraak wordt gemaakt, houdt Biemme zich er ook aan. Afspraak is dus écht een afspraak. Deze samenwerking krijgt zeker een vervolg!

EDGE Technologies

EDGE Technologies

Uit liefde voor het mountainbiken én omdat ik het leuk vind om andere mensen enthousiast te maken voor het mountainbiken in de Noordhollandse duinen en op het strand heb ik in 2005 MTB de Zeeleeuw opgericht. Dat wat ooit begon met een klein groepje gelijkgestemden is inmiddels uitgegroeid tot een grote club met mountainbikers van verschillend niveau. Daarbij ontstond ook behoefte aan een clubtenue om bij de voorjaar- en najaarstrainingen, clinics, racefietsgroepen en strandraces eenheid uit te stralen. Het is misschien al zelfs tien jaar geleden, maar na destijds een aantal leveranciers zorgvuldig overwogen te hebben zijn we daarbij uiteindelijk bij Biemme terecht gekomen. En tot op de dag van vandaag wordt de fietskleding van Biemme door ons nog steeds met veel plezier gedragen.

We hebben in de afgelopen jaren voor onze leden verschillende ontwerpen laten maken. Zo ook recentelijk voor ons nieuw op te richten strandteam. Biemme helpt ons dan bij de opstart en sponsoren ons. Altijd wordt er goed meegedacht en goed geadviseerd en maatwerk geleverd. We zijn wel een soort van gelijkgestemden. Voor en door fietsers, want ook op persoonlijk vlak klikt het uitstekend. Biemme begrijpt ons goed. Dat is toch ook belangrijk. Naast de fietskleding hebben we ook diverse andere artikelen zoals windstoppers en accessoires zoals sokken, arm- en beenstukken. Altijd wordt alles op tijd geleverd. Biemme is een prima partner om mee samen te werken!

MTB De Zeeleeuw

MTB De Zeeleeuw

Als club hebben we meerdere uitdagingen, o.a. het beheren van de voorraad en het voeren van een gedegen administratie. Clubkleding regelen is niet eenvoudig en een tijdrovend proces. In het verleden ging dit geregeld mis, (veel) te late en onjuiste/afwijkende leveringen, tekorten, overschotten. Alles hebben we wel meegemaakt. Biemme heeft ons daarin echter vanaf het begin hartstikke goed begeleid en ontzorgd. We hebben een goed doordacht assortiment samengesteld waarbij veel aandacht was voor de details. Van elk artikel hebben wij nu ook paskleding op de club beschikbaar. Biemme heeft een goed werkende PRC Delta-webshop geïnstalleerd waar onze leden (al dan niet na gepast te hebben) hun clubkleding gemakkelijk en zelf kunnen bestellen. Biemme verzorgt de administratie en betalingen. Periodiek evalueren we hoe het gaat. De kwaliteit van de kleding is goed. Tuurlijk moet je even wennen aan elkaar en aan de kleding, maar ook als er een probleem is wordt dit meteen opgelost. We zijn blij met de samenwerking, goede service en hoge kwaliteit.

PRC Delta

PRC Delta

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping