Maattabel

DE JUISTE MAAT

Goede fietskleding zorgt ervoor dat je ritjes heel wat prettiger zijn. Het dragen van onberispelijk en gemakkelijk zittende fietskleding in de juiste maat is de sleutel om een ​​veel betere ervaring op je fiets te hebben. Comfort en prestaties verbeteren er door! Wanneer je rijdt wil je geen afleiding. Je wilt genieten en aan niets denken.

Te krap zorgt ervoor dat alle naden op volle spanning staan en je de elasticiteit uit je kleding trekt. Niet goed! Te ruim ook niet want dan ontstaan er vouwen en pooien. Ten eerste zijn die lelijk, het oog wil immers ook wat. En ten tweede zorgen die ervoor dat je kleding meer wrijving heeft, sneller slijt en lekker wappert. Dus passen! Kies alleen de goede maat, waar je zelf zeker van bent en laat je door wie dan ook niets opdringen. “Het rekt wel mee, of het krimpt in de was” zijn alarmtekens voor slechte adviezen. Let ook op met passen: fietskleding moet goed op de fiets zitten en niet staand in de winkel. De ‘bretels’ van een fietsbroek mogen dus als je rechtop staat best iets strakker zitten. En een shirtje wat ‘hoog’ zit als je staat, is niet direct te kort maar kan zo ontworpen zijn om tijdens het fietsen goed aan te sluiten op je middel.

MAATTABEL

Biemme maakt kleding voor jouw team, bedrijf, vereniging of vriendengroep. Paskleding is beschikbaar. Zo kun je zorgen dat je de juiste maat bestelt. De paskleding is gratis aan te vragen. Is het niet mogelijk om te passen? We hebben verschillende maattabellen om je op weg te helpen bij het vinden van de juiste maat.

Er zijn verschillen in snit en pasvorm tussen onze collectielijnen. Zo zal de Avanti- of Race lijn een iets ruimere en comfortabelere pasvorm hebben, een regular of straight fit (maattabel: race fit). De Pro- en Vivo lijn valt juist wat strakker en zal ‘gesoigneerder’ zitten, een slim fit (maattabel: pro fit). Houd er rekening mee dat sporters de neiging hebben om 2/3 kg (4,5 / 6,5 lbs) te verliezen tijdens de zomer: het kan bijvoorbeeld mogelijk zijn om S te dragen in augustus en M rond de winter. Houd dat in gedachten om de best mogelijke keuze te maken. Maatvoering is altijd persoonlijk. Als je denkt dat je tussen twee maten in zit, raden we normaal aan om één maat groter te kiezen.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons op info@biemmebenelux.com

Maten aangegeven in deze grafiek moeten alleen worden beschouwd als richtlijnen. Elk model is anders ontworpen om te profiteren van de specifieke kenmerken van de gebruikte stoffen en materialen. De productfoto’s en beschrijven van alle modellen in de catalogus en op de website zijn louter en alleen illustratief. Biemme kan op willekeurige momenten wijzigingen toepassen zonder kennisgeving.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping