Sponsoring

Biemme heeft een rijke historie in de top van de wielersport als sponsor van diverse ploegen en atleten. Kampioenen zoals Merckx, Hinault, Fondriest, Moser, Pantani en nog vele anderen, gaven Biemme extra glans. Zo zijn we al jarenlang als kledingpartner verbonden aan de bekende Poolse wielerformatie CCC Sprandi Polkowice.

Ook zijn wij de kledingleverancier van landenteams zoals bijvoorbeeld het nationale team van Ukraine. Wij zijn sponsor van internationale (pro continentale) ploegen en diverse formaties en Ultracycling atleten zoals Marcello Luca en wereldkampioen 24h Ultracycling Anna Mei. Deze professionals stellen de hoogste eisen aan hun materiaal. Door goed te luisteren naar de feedback van deze renners kunnen we die hoge standaarden doorvoeren in al onze collecties.

Biemme verbindt zich aan al deze teams om zo de meest hoogwaardige, innovatieve en aerodynamische kleding te ontwikkelen. Maar Biemme innoveert niet alleen voor wereldtoppers. We werken met professionele wielerteams, individuen, amateurs, ultra duursporters maar natuurlijk ook met recreatieve fietsers die gewoon rijden voor plezier. Door dit te doen, zorgen we ervoor dat de producten die we ontwikkelen voldoen aan de behoeften van elk individu. Door al deze samenwerkingsvormen kunnen we de innovaties in wielerkleding in de praktijk brengen, en hiervan leren waardoor we dit ook in onze reguliere collecties aan alle wielrenners kunnen doorgeven. Of je nu op zoek bent naar betere prestaties en aerodynamica, of als je comfortabel wilt fietsen tijdens je wekelijkse clubtocht, Biemme heeft wielerkleding voor elke fietser.

“Wij zijn fietsers die een passie hebben voor het creëren van het perfecte kledingstuk voor elke rijder. Onze overtuiging is dat wielerkleding een belangrijke rol speelt bij die fietsbeleving”

Niet alleen internationaal zie je Biemme, ook dichter bij huis kom je ons tegen. Dus wij zijn bijvoorbeeld ook ‘gewoon’ trotse partner van wielersportvereniging ETP Zutphen en sponsor van PRC Delta, MTB Team Noord-Holland en nog veel meer. Van teams en fietsverenigingen dus, maar ook van evenementen en individuele atleten. Bijvoorbeeld als partner van o.a. de Finishershirts van triatlonevenement de Gelreman. Van mensen die naam hebben gemaakt in de sport, een doorgewinterde MTB-crack zoals Pim de Waard. Of van jonge talenten zoals Nederlands Kampioen Mountainbiken 2019 bij de junioren Niek Hoornsman.

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om sponsoring voor beide partijen interessant te maken. Maar we sponsoren niet zomaar. We moeten wel bij elkaar passen. “Er moet een klik zijn”, zoals we dat zeggen! Sponsoring van fietsverenigingen en tourclubs doen wij niet zozeer in de vorm geldbedragen, maar bijvoorbeeld in de vorm van korting op de kleding door het subtiel plaatsen van Biemme-logo’s.

Dat Biemme Benelux de wielersport een warm hart toe draagt, spreekt eigenlijk wel voor zich. Maar we richten ons met sponsoring niet alleen op de toppers of de volwassen renner. We richten ons ook op de jeugdige renners. Zo willen wij onze maatschappelijke impact vergroten. Want de jeugd heeft de toekomst (en groeit vaak veel te snel uit de kleding;). Daarom leveren wij kinderclubkleding met 50% (!) korting.

Enthousiast over Biemme en de sponsoraanpak? Is sponsoring wellicht ook iets voor jou of jouw fietsvereniging of tourclub?

Neem voor vragen of meer informatie contact op met ons of bel met Robert Maurik +31(0)6-22377323

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping