Stoffen en materialen

Biemme kleding wordt ontworpen en handgemaakt in onze fabriek in Brogliano nabij Vicenza in Italië. Al onze kledingstukken kennen een comfortabele pasvorm, fraaie designs en gaan door innovatie en een hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen een leven lang mee.

Onze collectie bevat kleding voor elke temperatuur en alle weersomstandigheden tegen sportieve prijzen. Van de koude of natte herfst- en winterdagen tot de zomerse ritjes met zon en tropische temperaturen. Biemme wil erbij zijn, altijd!

Wij zijn fietsers die een passie hebben voor het creëren van het perfecte kledingstuk voor iedereen. Onze overtuiging is dat wielerkleding een belangrijke rol speelt bij die fietsbeleving

Elk deel van onze collectie is grondig getest in verschillende omstandigheden. Uiteraard door onszelf. Want onze toegewijde ontwerpers hebben allemaal een diepgewortelde passie voor fietsen, triatlon of hardlopen. Maar zeker ook door vele andere partners. Zowel veeleisende renners als ook de recreatieve fietser én kinderen. Of je nu op zoek bent naar betere prestaties en aerodynamica, of als je comfortabel wilt fietsen tijdens je wekelijkse clubtocht, Biemme heeft wielerkleding voor elke fietser in verschillende kwaliteitsniveaus voor zowel mannen, vrouwen en kinderen.

Wij investeren daarom veel in onderzoek en ontwikkeling van geschikte materialen. Wij zijn daarbij continu op zoek naar de meest innovatieve en best passende stoffen en technologieën om juist die sportkleding te leveren die aan uw wensen voldoet. Dat vraagt veel van onze ontwerpers. Om elk stuk in onze collectie te ontworpen met een specifieke gebruiker en omstandigheden in gedachten. Dat doen wij graag.

We hope you love wearing our clothing as much as we enjoyed making it!

Een overzicht van het brede scala van stoffen en materialen die wij gebruiken in onze kleding vindt u hier. Voor meer informatie kunt u op de de afbeelding drukken.

Coolmax

Carbon Coolmax

Grafene

Hakka Mesh

Lycra

Ceramica Lycra

Jersey

Best speed

Dyneema

Super Roubaix

Quad

Windlight

Nanodry

Nanotech

Tevere

Jampa

Lacaster

Arno

F.I.R.

Lycra Goffrato

Graphene

Infinity

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping